Sindrom-sindrom Stress!!

Tanda-tanda anda menghadapi masalah..... ......... .. MENTAL?

Pertama: Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur....... ......... ......... .........Kedua: Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk memusingkan kepala...... ......... ......... .......Ketiga: Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik..... ......... ......... .....
Keempat: Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan. ......... ......... ......... ..Kelima: Berat badan anda terus meningkat dengan mendadak walau pun telah berusaha keras untuk mengurangkan berat....... .......... ......... ......... ......... .
'


Keenam: Anda sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat... ......... ......... .......Ketujuh: Anda sentiasa merasa fikiran terlalu sempit...... ......... ......... ......... ......... .Kelapan: Anda sentiasa merasa diri anda terlalu kecil dan selalu dipermainkan. ......... ......... ......... ......... .....Kesembilan: Boss sentiasa marah dengan anda......... ......... ......... ......... ......... ......Kesepuluh: Anda sentiasa basah kuyup ketika keluar makan tengahari walaupun berpayung... ......... ......... ......... ........Kesebelas: Anda sentiasa dan selalu merasa penat yang amat sangat...... ......... ......... ......... .....Keduabelas: Anda sentiasa merasa diri tersepit..... ......... ......... ......... ......... ......... ...
Ketigabelas: Anda sentiasa merasa ke hadiran tetamu asing....... ......... ......... ......... ......... ......... .Keempatbelas: Anda sentiasa merasa seperti hendak demam dan selsema serta kepala merasa panas....... ......... ....Kelimabelas dan akhir:

ANDA SENTIASA MERASA...... .. KESEORANGAN DAN MERASA AMAT TAKUT....... ..... SEPERTI ADA SESEORANG BERADA DI DALAM RUMAH........ ......... ......... .HE...HE. ....HE... ..


4 Comments:

 1. comel said...
  ya allah
  comel betul kucing2 ni!
  Abby ♥ said...
  walau dah bapeer kali tgk, still x jemu, comel je semuaaa
  akulangit said...
  wakakakaa...
  kelakar gile bile nengok satu2 gambar kucing tu..
  tergolek2 aku nengok sambil baca tu...
  manpiki said...
  adoi...sapu yang post nie.meleleh iar maata aku ketawa.best2x,,

Post a Comment
 

Original Blogger Template | Modified by Blogger Whore | Distributed by eBlog Templates